Information & priser

Bröllopsfotograf Elsa Wiliow - Haganäs, Dalarna

Vi ska gifta oss, vill du fotografera oss?

Era lyckans ostar, grattis! Och det är väl självklart att jag vill! Hur ni än planerar ert bröllop och vart ni än planerar att ha det så kan ni räkna med mig. Skicka er förfrågan i kontaktformuläret där ni beskriver när, vart och hur ni planerar ert bröllop och vad ni önskar för typ av fotografering så hör jag av mig så fort det går.

Jobbar du bara i Dalarna?

Hur vackert och idylliskt Dalarna än må vara så reser jag gärna för att vara med på ert bröllop. Ingen resa är för kort och ingen är för lång, inget ställe är för kallt och inget ställe är för varmt!

Vad kostar det att anlita dig?

Mina priser börjar på 12 000 kr för 3 timmars bröllopsfotografering, kontakta mig på hello@elsawiliow.se för fullständig prislista.

Hur många bilder får vi?

Jag levererar i snitt 50-100 bilder i timmen, men kvalitet går alltid först därför väljer jag att inte låsa mig vid ett visst antal.

Får vi bilderna redigerade?

Ja, jag gör en lätt bearbetning på alla bilder för att de ska återspegla er dag och få den rätta Elsa Wiliow-looken.

Hur levereras bilderna?

Samtliga bilder levereras lätt bearbetade, både i färg och svartvitt. Bilderna kommer i både högupplöst och webbupplöst kvalitet på ett vackert usb-minne.

Högupplösta bilder

I varje paket ingår alla bilder högupplösta med lättare bearbetning, dessa levereras digitalt på usb-minne. I snitt levererar jag 50-100 bilder i timmen.

Kan vi köpa album från dig?

Ja, självklart! Detta är utan tvekan något jag rekommenderar alla att köpa för att på bästa sätt spara och dela med sig av sina bröllopsbilder! Jag erbjuder vackra album i otrolig kvalitet som alla får sin personliga design, säg till om ni vill ha mer information och priser.

Vi vill göra en provfotografering!

Mycket bra val! Provfotograferingen är inte bara bra för den som känner sig lite nervös att stå inför kameran, det är himla mysigt också. Information och priser finns i prislistan här ovan.

Hur bokar vi?

Kontakta mig via kontaktformuläret med information om er stora dag, vilka ni är, hur ni hittade mig och varför ni tror jag passar som just er bröllopsfotograf. När avtalet är signerat och bokningsavgiften (50% av bröllopspaketet) är betalt är datumet Ert.

Varför ska vi välja dig?

Läs det här

Fotar du bara bröllop?

Nej, det gör jag visst inte! Jag fotar gärna härliga familjefotografering, mysiga parfotograferingar och andra spännande uppdrag utöver mina älskade bröllop.

Jennifer och Joakims Stockholmsbröllop - Bröllopsfotograf från Dalarna