Emily & Olle // Höstbröllop i Tällberg, Leksand

Att Tällberg är en av mina absoluta favoritplatser att fotografera bröllop insåg jag när jag fick ett telefonsamtal från Olle. Han och hans blivande fru Emily sökte bröllopsfotograf till deras höstbröllop på Villa Långberg, något som fick mig att gå i taket av lycka. Ett till bröllop på denna magiska plats, det är inte mycket som toppar det!

Så ska ni gifta er och söker bröllopsfotograf i Tällberg – ta mig, ta mig!

En mysig eftermiddag fick jag spendera med dessa nyblivna tu i denna fantastiska miljö som Tällberg erbjuder. Och att få stå på toppen och blicka ut över Siljan och den mäktiga vyn med ett förtjusande brudpar framför linsen, ja, det är inte något man får vara med om varje dag. Och eftersom det är något jag tycker alla borde få uppleva så delar jag med mig av några bilder från deras bröllopsfotografering.

emilyolle_1 emilyolle_2 emilyolle_3 emilyolle_4 emilyolle_5 emilyolle_6 emilyolle_7 emilyolle_8 emilyolle_9 emilyolle_10 emilyolle_11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *