Emma & Henrik // Sommarbröllop i Spraxkya

Den lilla byn som ligger strax utanför Borlänge i Dalarna är omringad av små gårdar där hästar och kossor betar i de stora hagarna. Idylliskt, vackert och den platsen som Emma och Henrik valde att gifta sig på. I Spraxkya alltså, som man uttalar ”Spracccha”. Du ska alltså spraka lite för att få fram det korrekta uttalet. Inga konstigheter!

Emma och Henriks bröllop är mitt första bröllop att fotografera med både vigsel och porträttfotografering. Jag har för några år sedan fotograferat två vigslar allt som allt när det kommer till bröllop, så att jag var förväntansfull och lite nervös kan jag inte sticka under stolen med.

En vecka innan bröllop begav jag mig ut för att leta bra fotoplatser i närheten av kyrkan. Hade fått ett tips på en fin plats, så jag kastade mig bakom ratten och körde dit – trodde jag. Istället styrde jag in på en liten avstickare och körde fast bilen på en gräsmatta. Efter några tårar fick en traktor dra upp mig och jag bestämde mig snabbt för att det inte var mitt fotoställe.

Dagarna innan bröllopet träffade jag Emma och Henrik. Eftersom de bor 60 mil från Borlänge hade vi inte hunnit träffats innan. Ni kan nog förstå vilken pysselverkstad det var hemma hos Emmas föräldrar där de bodde. De var placeringskort överallt och Emma satt vid bordet och strålade bredvid sin blivande make Henrik som hade is i magen inför bröllopet – trodde han ja! När vi började prata om dagen blev nog allt lite mer på riktigt för honom och han brast ut i ett ”Nu börjar ju till och med jag bli nervös…”. Härliga tider!

Jag har aldrig uppdaterat väderleksrapporten så mycket som jag gjorde denna vecka. Det ostabila vädret som SMHI och YR påstod höll sig borta och dagen bjöd på strålande sol. Det blev ett fint och intimt bröllop och jag är så himla glad att jag fick vara med på deras stora dag. Det är en stor ära och hela hjärtat värker av glädje när Emma berättade hur nöjda de var med bilderna.

Emma och Henrik, ni är för fina. Vet ni om det?
Colbie Caillat – I Do

Emma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Borlänge
Emma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, BorlängeEmma & Henrik - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Borlänge

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *