En liten liten tävling

När jag känner lukt av vår utomhus är det som att hela min kropp blir pånyttfödd. Jag hänger den trötta vinterkroppen på en galge långt in i garderoben och drar på mig den nya fräscha som är full av knoppar som bara vill slå ut. Det är så fantastiskt, samtidigt som det är lite jobbigt. Jag blir liksom så väldigt upprymd att jag går i hundranittio och försöker göra allt på en och samma gång. Lite som att jag får för mig att jag måste hinna med allt innan det blir mörkt.

Men så åter till detta att våren är på g! Jag blev så väldigt sugen på att fotografera lite mer mysiga parfotograferingar utomhus, så jag har bestämt mig för att ge bort en In Love-fotografering till ett lyckligt par. Helt utan kostnad, och ni får fina bilder på er två. Så vilka ni än är, långa, ojämna, bak-och-fram, straighta, gay, mörka, kritvita, nykära eller firar diamantbröllop så fyller ni kraven på att få vara med i utlottningen av fotograferingen.

Vill ni ta chansen att vinna en In Love-fotografering?
Skriv ett mail till mig, hello@elsawiliow.se, där ni berättar varför just ni ska få fotograferingen. Sälj in er totalt, eller berätta den roligaste historien någonsin. Vad som än kan få mig på fall. Ni har tills onsdag den 26 mars på er. Lycka till!

In Love-fotografering Kreta, Grekland - Fotograf Elsa Wiliow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *