Information & priser

Bröllopsfotograf Elsa Wiliow - Haganäs, Dalarna

Vi har fastnat för dina bilder och vill ha dig som fotograf – hur bokar vi?

Vad kul! Ni kontaktar mig enklast via mail där ni gärna får berätta mer om er och vilka ni är, hur ni planerar ert bröllop samt vilken typ av upplägg ni vill ha på fotograferingen. Jag försöker alltid svara så snabbt jag kan :-)

Observera att ingenting är bokat förrän avtal är signerat av båda parter, samt 25% av totalpriset är inbetalat. (Resterande 75% ska vara mig till handla senast en vecka innan ert bröllop.)

Tar du fotojobb utanför Dalarna?

Hur vackert och idylliskt Dalarna än må vara så reser jag gärna. Beroende på avstånd och fotouppdraget utsträckning krävs olika typer av upplägg gällande logi och reseersättning, kontakta mig så löser vi det ihop på något bra sätt.

Vad kostar det att anlita dig?

Mina priser börjar på 13 000 kr för 3 timmars bröllopsfotografering.
Fullständig lista för priser och information: Prislista Bröllop 2018

Hur levereras bilderna?

Från alla bröllopsfotograferingar levererar jag högupplösta digitala filer som är lätt bearbetade, oftast i både färg och svartvitt. Dessa skickas över nedladdningslänk.

Erbjuder du förstoringar, fotoböcker m.m?

Absolut! Jag har en prislista med noggrant utvalda produkter som håller hög kvalitet, är snygga och tidlösa och gör att bilderna kommer till sin fulla rätt. Ni väljer bilderna och jag sköter resten av arbetet. Men för den som vill går det naturligtvis bra att göra förstoringar m.m. på eget håll om ni vill det, med tanke på att ni får bilderna på högupplöst fil.

Behöver man göra en provfotografering?

Självklart inte, men det är ett bra sätt att bryta ”jag tycker det är obekvämt att stå framför kameran”-isen. Ni får ett tillfälle att testa att stå framför kameran, vilket kan kännas väldigt skönt när bröllopsdagens porträttfotografering väl kommer. Sen är det absolut inget måste för att man ska vara avslappnad på sin stora dag, men det är himla mysigt och det är ju alltid roligt att ha foton i mer casuall kläder :-)

Bokar ni över 6 timmar så ingår provfotografering och en fotobok, annars finns detta som ett tillvalspaket. Se prislistan för mer information.

Varför ska vi välja dig?

Läs vad tidigare kunder sagt om mig

Fotar du bara bröllop?

Nej, men den stora delen är helt klart bröllop. Annars är det parfotograferingar och boudiorfotograferingar som ligger mig närmast hjärtat. Porträtt- och familjefotograferingar tar jag också ibland. Kontakta mig om du har något önskemål om särskild fotografering!

Jennifer och Joakims Stockholmsbröllop - Bröllopsfotograf från Dalarna