Greta & Christian // Vinterbröllop på Villa Långbergs, Tällberg

Att känna efter med mage och hjärta är något som jag har svart bälte i. Jag känner direkt när något känns sådär helrätt att göra. När jag i höstas fick kontakt med Greta och Christian kände jag direkt att det klickade. Genom textmassorna i våra mail kunde jag direkt känna på mig att det var ett ”Elsa-par” och att vi skulle kunna skapa den magin som jag alltid pratar om. Och nog hade jag rätt allt!

Den 19 januari var minusgraderna framme, med råge (-20 minusgrader om vi ska vara petiga). Med fulla bilen i utrusning och varma kläder begav jag mig upp mot Leksand och Tällberg och för varje kilometer kändes det bara ännu bättre. Tänk vilket jobb man kan ha alltså! Men det var inte förrän jag började klättra mig upp mot Tällbergs höjder som jag insåg hur otroligt sjukt fantastiskt GALET bra jag har det. Omgivningarna var snötäckta, snökristallerna gnistrade och hade jag vevat ned rutorna så hade jag nog kunna höra änglakören. Det var det vackraste jag sett på länge. Tänka sig, mitt Dalarna slutar aldrig förvåna mig.

På vägen hem igen mot Borlänge hade jag ett sådant där fånigt filmflin ni vet, när man bara ler och ler och ler och ler och inte kan sluta. Jag hade fått vara med Greta och Christian i flera timmar, fått uppleva deras kärlek och den stora dag då de sa ”JA” till varandra. Detta mysiga par som var upp över öronen förälskade i varandra. Greta som med sin skönhet bländade kameran gång på gång och stiliga Christian som gav mig en stel blick när jag bad honom kolla i kameran, men så fort Greta sa något till honom bara smälte och gav mig de ljuvligaste av blickar en bröllopsfotograf kan få. Okej, nu var det väl rent tekniskt inte till mig, men man får ta vad som bjuds..

Detta var mitt första vinterbröllop och jag har verkligen fått mersmak. Den vackra omgivningen som snön skapar, de kyliga graderna som får människor att krypa ihop tätt tätt, den klara luften och de varma skratten.

Så låt mig ta er med på en liten kärlekssaga i ett vinterbeklätt Dalarna.
Och för en härligare bildvisning, slå på högtalarna och starta igång den här låten:
E.M.D – Anywhere Is Paradise

Greta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, TällbergGreta & Christian - Bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Tällberg

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *