Hundfotografering // Australian Kelpien Ingvar

Hund- eller kattmänniska? Det är viktiga saker att ta ställning till. Själv är jag till 100% på hundarnas sida. Kanske för att jag är uppväxt med hund i hemmet, och kanske för att jag själv varit aktiv och tävlat med mina två hundar jag haft. Men när min glöd började brinna ut för det aktiva hundlivet så klev min syster in och tog över facklan. Och tur var väl det, annars hade jag inte fått mysa med hennes kelpie, Ingvar, framför kameran en fin kväll i april.

Och som ni ser är det inte bara kära par som jag drar med ut i solnedgången, ibland händer det att även en fyrfota får göra mig äran.

Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna
Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna
Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna
Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna
Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna
Hundportätt på Australian Keplien Ingvar – Fotograf Elsa Wiliow, Borlänge, Dalarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *