Lisette & Erik // Bröllopsfotografering i en gruva

Jag hade aldrig varit i Söderbärke och jag hade aldrig fotograferat i en gammal gruva – klart jag tackade ja till att vara Lisette och Eriks bröllopsfotograf!

Lisette och Erik, sommarens gladaste par som bjöd på skrattfest under hela fotograferingen och som var så avslappnade inför den stundande vigseln så man kunde tro att de gjorde det hundra gånger innan (det har de inte!). (Tror jag). Jag fotograferade deras porträttbilder i Flogbergets gruva utanför Ludvika som var en häftig miljö med grönska, gruvschakt och en vidunderlig utsikt ut över sjön. En bra bit in i fotograferingen upptäckte jag att något inte stod helt rätt till med Eriks kravatt, bad om att få titta lite närmare på den och ja, mycket riktigt, Erik hade fått klätt sig själv dagen till ära och kravatten satt på avigan. Så med en kort genomcheckning att allt annat satt som det skulle kunde vi fortsätta där vi slutade och miljön kring den gamla gruvan visade sig verkligen från sin vackraste sida.

Efter fotograferingen följde deras vigsel i Söderbärke kyrka, en vigsel som verkligen stack ut från mängden. Det fanns närvaro hos alla i kyrkan, sångerna och psalmerna som spelades var ljuvliga och Lisette och Erik verkligen strålade i kapp, precis som man ska göra på sin egna stora dag. Och när löften hade sagts och prästens välsignelse lagts steg de ut som man och hustru. Riset flödade och kön till att få krama dem tycktes vara oändlig. En dag fylld av lycka och kärlek, från början till slut.

lisetterik_1 lisetterik_2 lisetterik_3 lisetterik_4 lisetterik_5 lisetterik_6 lisetterik_7 lisetterik_8 lisetterik_9 lisetterik_10 lisetterik_11 lisetterik_12 lisetterik_13 lisetterik_14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *