Referenser

Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Haganäs, Borlänge, Dalarna
Emma & Martin
28 juni 2014 – Se deras bilder

”Elsa har ett öga för att fånga de små detaljerna i ögonblicken som gör att bilderna blir något alldeles extra. Hon har en glad och avslappnad inställning som gör att även de mest nervösa brudgummar kan slappna av framför kameran.

Vad vi fick uppleva denna dag fångade hon i varje stund med skarphet och skärpa. Hon vågar också tänka utanför boxen för att få till det där lilla extra i bilderna. Elsa kan mycket varmt rekommenderas!”

Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Rönninge, Stockholm
Jennifer & Joakim
7 september 2013 – Se deras bilder

”Elsa är en proffsig, lekfull och varmhjärtad fotograf som får den mest pirriga stund att kännas helt självklar och avslappnad!

Hon fångade vår bröllopsdag precis så som vi upplevde den och när vi idag tittar på bilderna så tar de oss tillbaka till den underbart varma sensommardagen.”

Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Säter, Dalarna
Anna & Johan
27 juli 2013 – Se deras bilder

”Vi letade länge efter en fotograf och när vi hittade Elsa och hennes fotografier kändes det helt rätt! Vi ville ha naturliga och vackra fotografier och tyckte att Elsas bilder utstrålade just det, ren kärlek och lycka! Vi är mer än nöjda med resultatet! Elsa är fantastiskt härlig och duktig, det kändes helt naturligt att ha henne med hela tiden, som fotograf var hon diskret, proffsig och mycket lättsam.

Är det något vi ångrar så är det att vi inte bokade henne från tidig morgon till kväll!”

Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Tällberg, Dalarna
Greta & Christian
19 januari 2013 – Se deras bilder

”Vi tvekade länge på om vi skulle ha med oss en fotograf under dagen eller inte. Men i sista sekund fick vi med oss Elsa och det ångrar vi inte en sekund. Det var en magisk dag! Själva fotograferingen i sig blev en upplevelse och fin stund tillsammans. Elsa guidade oss, fick oss att känna oss vackra utan att störa vår tid tillsammans. Så här nästa ett år efter njuter vi av Elsas fantastiska bilder som dyker upp i vårt hem, hos våra nära och kära och i våra hjärtan. Att ha kvar så många minnen som möjligt från vår dag känns idag ovärderligt och vi kommer leva med Elsa bilder så länge vi finns.”Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Dalarna
Ida & Joel
29 augusti 2012 – Se deras bilder

”Elsa är kreativ, noggrann och tänker utanför boxen. Hon ser kunden och ger allt för att man ska få sina önskemål uppfyllda. Henne kan vi varmt rekommendera!”
Recension om bröllopsfotograf Elsa Wiliow, Dalarna
Emma & Henrik
28 juli 2012 – Se deras bilder

”Vi sökte en hel del och under en längre tid efter fotografer i Dalarna och till slut hamnade vi på
Elsas sida! Vi fastnade direkt för hennes beskrivning och kontaktade henne omgående i hopp om att hon skulle vara ledig.Vi hade kanonbra mailkontakt med henne i flera månader där vi bollade
tankar och idéer.

Vilken tjej säger vi bara! Lika underbar i verkligheten som i telefon och via mail! Vi har aldrig
ångrat en sekund att vi anlitade henne! Och resultatet av bilderna sen!!! Alla var bara heeelt
fantastiska! En oförglömlig dag som Elsa med bravur hjälpt till att föreviga! All kärlek och lycka till henne i framtiden! <3 ”